Головна  →  Новини  →  3 листопада 2017

Зустріч з улюбленим актором Євгеном Кошовим у гімназії «Прем’єр»

Зустріч з улюбленим актором Євгеном Кошовим у гімназії «Прем’єр»

  Освітяни столичних загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних закладів, навчально-виховних комплексів та гімназисти гімназії «Прем’єр» зустрілися з відомим і улюбленим численними шанувальниками актором і учасником популярної «Студії «Квартал-95» та шоу «Вечірній квартал» Євгеном Кошовим.

Євген розповів про свої телевізійні проекти, про те, як складається його кіно- і телекар’єра. Як талановитий український шоумен, сценарист Євген знімався у багатьох мюзиклах на телеканалі Інтер та 1+1. На сцені і в кадрі – Євген завжди у центрі уваги, а у повсякденному житті – відповідальний і турботливий голова родини. На питання, яку музику полюбляє слухати, Євген Кошовий відкрив телефон і назвав улюблених виконавців, пісні яких, до речі, зберігались у телефоні його старшої донечки-школярки. Не зважаючи на завантаженість, актор завжди знаходить вільну хвилинку, щоб поговорити з донечками, дізнатися про те, як пройшов день, з ким вони дружать, які успіхи у навчанні, завжди намагається допомогти у різних ситуаціях і порадою, і мудрим батьківським словом, і гумором.

Говорили і про те, що й хоча гість досить скромна і сором’язлива людина, бути непоміченим йому ніколи не вдається. Адже справжній вир емоцій і почуттів – Євген Кошовий, не шкодує теплих слів, посмішок і гумору ні незнайомим перехожим, ні випадковим співрозмовцям. Суцільний позитив – так назвали присутні Євгена.

Згадуючи свої шкільні роки, Євген Кошовий порадив учням не боятися труднощів і відповідальності, берегти справжню шкільну дружбу і впевнено йти до своєї мрії.

Перейти до спискуВерсiя для друку