Головна  →  Новини  →  2 травня 2024

Створення безпечного освітнього простору Києва та толерантного середовища без булінгу для кожної дитини – це спільнодія освітян, влади та інститутів громадянського суспільства.

Створення безпечного освітнього простору Києва та толерантного середовища без булінгу для кожної дитини – це спільнодія освітян, влади та інститутів громадянського суспільства.

Про це Олена Фіданян зазначила під час ІІІ Всеукраїнського форуму доброти з протидії булінгу «My safety friends» до Міжнародного дня протидії булінгу, організованого ГО «My safety friends» за підтримки Київської міської ради та Департаменту освіти і науки.

«Кожний дорослий колись був дитиною. Найсильніші переживання та страхи ми отримуємо в дитинстві і проносимо їх крізь все життя. Протидія булінгу та виховання у дітей толерантного відношення один до одного - є запорукою успішного українського суспільства. Освітяни, управлінці та інститути громадянського суспільства об’єднались задля подолання проявів булінгу та формування толерантного середовища. Сьогоднішній захід - це один з багатьох прикладів нашої спільнодії,» - зазначила Олена Фіданян.

Під час ІІІ Всеукраїнського форуму доброти з протидії булінгу «My safety friends» освітяни, військові, управлінці та зірки поділитися досвідом подолання булінгу та виховання толерантного відношення у суспільстві під час війни. Активні амбасадори проєкту, заклади освіти, були відзначені громадською організацією «Всеукраїнське об’єднання протидії булінгу! Мої безпечні друзі» «My safety friends» за формування безпечного освітнього середовища без булінгу.

Нагадаємо, що з 2019 року у закладах освіти Києва впроваджується проєкт «Школа без булінгу, сім’я без насильства - 365!», ініційований Департаментом освіти і науки Києва та керівниками закладів освіти. Головна мета проекту – формування безпечного середовища в закладах освіти та толерантних стосунків у суспільстві.

Перейти до спискуВерсiя для друку