Головна  →  Новини  →  1 листопада 2017

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest". Інтервізія «Супровід освітнього процесу»

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest". Інтервізія «Супровід освітнього процесу»

1 листопада 2017 року КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» у рамках проведення тижневого освітнього фестивалю управлінської майстерності «Kyiv EdFest» було проведено інтервізію «Супровід освітнього процесу».

Від заходу освітяни очікували ознайомитися з різноманітними формами моніторингу освітньої діяльності, отримати інструментарій для оптимізації моніторингу у закладі.

 Учасники мали можливість взяти участь у розробленні/створенні моделі внутрішньошкільного моніторингу та обговоренні питань ресурсного забезпечення освітнього процесу, поділитися досвідом аналізу результатів досліджень. Презентуючи експрес-проекти моделей дійшли висновку: під час моніторингу доцільно застосовувати різноступеневий підхід до інструментів з урахуванням рівня емоційного інтелекту учня, не рейтингувати заклади за результатами зовнішнього моніторингу.

Позитивним є те, що одностайно під «моніторингом» педагоги не розуміють контроль, а засоби, інструменти, за допомогою яких здійснюється збір інформації за певними показниками, їх аналіз.

Рефлексія від заходу: створити творчі робочі групи з розроблення універсальної системи моніторингу, об’єднавши шкільну і позашкільну освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку