Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2017

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest".Майстер-клас практичних занять на території острова Гідропарк та об’єднаної гідрологічної станції Київ

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest".Майстер-клас практичних занять на території острова Гідропарк та об’єднаної гідрологічної станції Київ

В рамках проведення освітнього фестивалю управлінської майстерності «Kyiv EdFest» відділеннями наук про Землю та хімії та біології було проведено майстер-клас практичних занять 30 жовтня на території острова Гідропарк та об’єднаної гідрологічної станції Київ.

В заході брали участь 30 учнів та 10 учителів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

На старті учасники майстер-класу були поділені на команди. Кожна команда отримала маршрутний лист і карту з позначеними на ній номерами контрольних пунктів (КП). За картою учні знаходили контрольні пукти, на яких отримували завдання від керівників КП. На виконання кожного завдання було відведено 5 хвилин, виконання завдань оцінювались за десятибальною шкалою. Оцінки виставлялись в маршрутні листи.

Контрольних пунктів визначили 5. На першому КП учні дізналися про історію Передмістної слобідки, на другому КП школярі згадували як користуватися компасом, ходили за заданим азимутом, на третьому КП учасники визначали мінерали та гірські породи за їх зовнішнім виглядом, на четвертому КП учні згадали що таке погода, клімат, параметри погоди, ознайомились з приладами для вимірювання показників погоди, на п’ятому КП – навчились надавати першу долікарняну медичну допомогу, робити штучне дихання, непрямий масаж серця, визначати ознаки зупинки серця, види кровотеч, їх зупинку, надання допомоги при переломах кінцівок.

На фініші всі учасники заходу і школярі, і вчителі були нагороджені цінними призами.

Перейти до спискуВерсiя для друку