Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2017

Співпраця міжнародної асоціації “Chateau des Arts” зі спеціалізованю школою №49

Співпраця міжнародної асоціації  “Chateau des Arts” зі спеціалізованю школою №49

У СШ № 49 відбулось урочисте відкриття офіційного представництва міжнародної асоціації  “Chateau des Arts” в Україні, під час якої було підписано Міжнародну  угоду про співпрацю Асоціації з СШ № 49.

На заході були присутні: культурні діячі, Народні артисти України, заслужені художники та вчителі України, а також  Представники Посольства Республіки Франція в України.

Гості насолоджувались художньою виставкою “Враження про Нормандію” та “Франція очима дітей”,  на якій були представлені роботи професійних українських художників, що відвідували “Замок мистецтв” з 2013 року та учнів школи. 

Родзинкою вечора став концерт дітей - франкофонів та вчителів школи, що на професійному рівні виконали музичні твори французькою мовою,  доповнюючи атмосферу творчості! Наприкінці свята “Замок Мистецтв” приготував неабиякий сюрприз – розіграш  безкоштовної тритижневої поїздки до школи “Chateau des Arts”.

У розіграші приймали участь переможці міських олімпіад та члени Київської Малої академії наук України, що навчаються у нашій школі. Щасливою рукою Аташе Посольства Франції Сільвана Ріголі приз отримала учениця 10-А класу Карпенко Мар’яна та учень 9-А класу Владислав Слобода!  Щиро вітаємо переможців та впевнені, Мар’яна та Владислав гідно представлять нашу школу в складі офіційної делегації у «Замок Мистецтв» у жовтні 2017року!

Перейти до спискуВерсiя для друку