Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2017

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest". Cемінар-практикум Світлани Ройз «Ресурсознавство: як не вигоріти на роботі»

У рамках проведення фестивалю управлінської майстерності  "KyivEdFest". Cемінар-практикум Світлани Ройз «Ресурсознавство: як не вигоріти на роботі»

30 жовтня у Київському палаці дітей та юнацтва дитячий та сімейний психолог Світлана Ройз провела семінар-практикум для вчителів та директорів шкіл про ресурсозбереження та ресурсонакопичення у рамках тижневого фестивалю управлінської майстерності "Kyiv EdFest" - 2017.

Говорили про ресурс, втому і вигорання. Про те, на що тратимо сили і час. Про те, як відчувати себе повним сил навіть тим, хто постійно в контакті з багатьма людьми і несе за них відповідальність. І, звісно, трошки “мозкознавства” та “шкільного дитинознавства”.

Чому  обрано саме цю тему для осіннього семінару? Тому що втома вже накопичується, але є ще сили та бажання щось з нею зробити. Тому що 30 жовтня – перший день канікул і є трошки часу для себе.

“У всіх моїх навчальних програмах “ресурс” – завжди друга тема семінару. Адже немає сенсу давати будь-які рекомендації та знання, не переконавшись у тому, що в людини є сили і можливість їх використовувати. А від ресурсності і стану директора школи та вчителя залежить значно більше, ніж ми можемо собі уявити”, – каже Світлана Ройз.

На семінарі-практикумі Світлана Ройз поділилась з учасниками практичною інформацією, а кожен присутній педагог ще й отримав особистий подарунок на пам`ять від відомого психолога.

Організаторами семінару виступили ГО “Смарт Освіта” спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку