Головна  →  Новини районів  →  25 жовтня 2017

Виїзний семінар-практикум для директорів навчальних закладів Оболонського району

Виїзний семінар-практикум для директорів навчальних закладів Оболонського району

 З метою обміну теоретичними знаннями та практичними навичками щодо управління інноваційним навчальним закладом з 18 по 20 жовтня 2017 року у місті Одеса відбувся виїзний семінар-практикум для директорів навчальних закладів Оболонського району.

     Семінар розпочався цікавою екскурсією чарівною Одесою.

     Нам випала нагода відвідати одні з найкращих закладів міста: Рішельєвський ліцей, Дитячий будинок «Перлинка», «Гімназію № 7 – спеціалізовану школу І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови».

      Рішельєвський ліцей щиро поділився своїм досвідом роботи з питань упровадження дистанційного навчання в навчальному закладі.

     З великим задоволенням директори шкіл відвідали уроки, переглянули презентації про інноватику в закладі та обговорили шляхи подальшої співпраці.

      У Дитячому будинку «Перлинка»  нас гостинно зустріли маленькі вихованці в національних костюмах з цікавим, суто одеським привітанням. Ми побачили, як педагоги закладу працюють над формуванням готовності своїх вихованців до особистісної та соціальної самореалізації.

      Українська гімназія № 7, яка плекає національну еліту України, зустріла нас флешмобом «Моя Україна».

      Ознайомившись з роботою закладу, ми дізналися, що в гімназії успішно реалізуються три  Всеукраїнські експерименти та п’ять проектів.

      Гімназія – це школа, яка має душу, де постійно проходять благодійні ярмарки, на одній з них нам пощастило побувати. Також відвідали уроки, цікаву авторську патріотичну військово-спортивну гру «СКОБ», взяли участь у майстер-класах, обмінялися враженнями та підвели підсумки за круглим столом.

Дякуємо директорам навчальних закладів м. Одеса, які нас гостинно приймали.

Перейти до спискуВерсiя для друку