Головна  →  Новини районів  →  29 вересня 2017

21 вересня 2017 року – Міжнародний день миру

21 вересня 2017 року – Міжнародний день миру

Клуб «Миротворець» НВК «Оболонь» познайомив учнів 1-11-х класів з історією виникнення Міжнародного Дня миру  та діяльністю клубу «Миротворець». Члени клубу  організували виставку малюнків, присвячених Міжнародному  дню миру.

Учні НВК «Оболонь» - учасники «Школи миру» та представники учнівського парламенту «Лідер» взяли участь у IV Конгресі юних посланців миру «Разом за мир», який проходив у Національному  музеї історії України у Другій світовій війні. У конгресі взяли участь Посли миру, представники міжнародних організацій, державних установ, школярі та їх батьки.

Учні НВК «Оболонь» взяли участь у акції «Парасолька миру», яка була проведена під час Конгресу. «Школа миру» представила  звіт про роботу у 2016-2017 навчальному році. Протягом 2016-2017 навчального року учні НВК «Оболонь» - учасники «Школи миру» відвідували практичні тренінги і заняття, розробляли і втілювали власні та загальношкільні миротворні проекти. За результатами роботи учениця 9-А класу Куденчук Камелія отримала звання «Юний посол миру» та отримала сертифікат Федерації всесвітнього миру.

Перейти до спискуВерсiя для друку