Головна  →  Новини районів  →  29 вересня 2017

Творча зустріч з молодими освітянами «З теплом у серці»

Творча зустріч з молодими освітянами «З теплом у серці»

21 вересня  2017 року в Галереї мистецтв Деснянського району відбулася творча зустріч з молодими освітянами «З теплом у серці» за участю начальника Управління освіти Постолюк  Тамари Казимирівни, працівників та методистів Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної  адміністрації, молодих спеціалістів-випускників педагогічних вузів 2017 року.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Постолюк Тамара Казимірівна, яка побажала молодим учителям бути наполегливими та успішними у своїх перших кроках до педагогічної майстерності, обрати власний шлях розбудови Нової української школи.

У виступі  Карпіної Галини Петрівни, вчителя німецької мови школи І-ІІІ ступенів № 270,  наставника молодих педагогів, пролунали теплі слова підтримки та допомоги  у професійних починаннях молодим спеціалістам.

Про психологічну адаптацію молодих вчителів розповіла  завідувач  навчально-методичного центру психологічної служби Управління освіти Гулєвич Тетяна Михайлівна.

Голова товариства молодих педагогів Деснянського району     Ляшенко Ганна Миколаївна наголосила на важливості професійного становлення та реалізації творчих ідей молодих вчителів.

Про свій життєвий вибір та перші кроки на шляху педагога поділився із присутніми   Павленко Олександр Володимирович, учитель образотворчого мистецтва навчально-виховного комплексу - ліцею № 293, який вже встиг створити власні художні картини. Представниця учительської династії Єршова Валерія Вячеславівна, вчитель географії спеціалізованої школи № 264, підкреслила, що  серцем відчула своє  покликання – учити  дітей  жити  в  сучасному  суспільстві, любити свою землю, плекати в душах добро й людяність.

Директор науково-методичного центру   Федина Таміла Мечиславівна звернула увагу молодих вчителів на роботу та структуру методичної служби району, познайомила із методистами базових дисциплін, побажала всім присутнім творчих  злетів, натхнення на педагогічній ниві.

На завершення творчої зустрічі з молодими освітянами Деснянського району «З теплом у серці»  молоді спеціалісти, їх наставники та працівники Управління освіти утворити коло друзів та  зробили фото на згадку.

Галерея мистецтв подарувала   учасникам заходу   екскурсію виставкою, присвяченою року Японії в Україні  і музичний  сюрприз у виконанні  митців із Японії

Перейти до спискуВерсiя для друку