Головна  →  Новини районів  →  29 вересня 2017

Всесвітній День миру в НВК «Потенціал»

День, коли люди всіх країн солідарні  в думках і мріях про безхмарне і мирне майбутнє, про припинення військових операцій та бойових дій. Але шлях до мирного майбутнього починається з дитинства, з формування моральних цінностей дитини. Тому педагогічний колектив НВК «Потенціал» приділяє велику увагу вихованню в дітях терпимості, ввічливості, милосердя через різні виховні заходи та проекти.

І сьогодні на майданчику комплексу відбулися лінійки присвячені міжнародному Дню мира. Учні створили «Сонце миру» На свято завітали гості. Це Голова правління Федерації Всесвітнього Миру Ільїн Михайло Вікторович, який вручив диплом «Школи Миру» активним учасникам проекту «Благодійність – це шлях до мирного майбутнього» 10-А класу Попенко Аліні, Вербінець Вероніці, Хохловій Ксенії.

Це наші партнери - соціальний центр «Перспектива Оболонь», в особі Семикраса Олександра Васильовича, який привітав гімназистів зі святом та побажав спокою та миру на землі.

Це воїн, який пройшов через пекло війни і не з слів знає ціну миру - командир кіборгів з позивним «Арес» Скиба Олександр Сергійович.

Це батько учениці 3-А класу, учасник бойових дій Пономарьов Руслан Олександрович. Дякуємо гостям за їх небайдужість у вихованні молодого покоління.

З музичним номером на лінійці виступив учень 10-А класу Василенко Олексій.

На святі миру учні 8-А та 10-А класів представили розмальовані парасольки миру, які готували в рамках завдання  «Школи миру »готуючись до ІV  Конгресу юних посланців миру «Усім світом за мир!»

Перейти до спискуВерсiя для друку