Головна  →  Освітній позитив  →  5 травня 2017

Лист-подяка від батьків 3-В та 4-В класів школи І-ІІІ ступенів № 9 Оболонського району міста Києва

Лист-подяка від батьків 3-В та 4-В класів школи І-ІІІ ступенів № 9 Оболонського району міста  Києва

Згідно з Меморандумом про співробітництво між Територіальним медичним об'єднанням «Санаторного лікування» в місті Києві та Оболонською районною державною адміністрацією протягом квітня 2017 року учні 3-В та 4-В класів школи № 9 перебували на навчанні та лікуванні у санаторії «Орлятко» (м. Ворзель) разом зі своїми класоводами. 

Адміністрація школи та батьки учнів 3-В та 4-В класів висловлюють щиру подяку голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщаку Олександру Леонідовичу та начальнику  управлінню освіти Вахнюк Наталії Миколаївні за надану можливість для оздоровлення  учнів школи!

Діти не тільки відпочивали, а й продовжували навчання. Програма перебування була насиченою: лікувальні процедури, спортивні ігри, екскурсії, пішохідні прогулянки. Все це заряджало дітей позитивною енергією, незабутніми враженнями та емоціями. Вчителі, батьки та учні дуже  вдячні за теплий родинний прийом в цьому лікувальному закладі. Сподіваємось на продовження співпраці школи № 9 та санаторію «Орлятко», бо вона надає можливість на практиці закріпити роботу проекту «Школа здоров'я».

     З повагою, вдячні вчителі, учні та батьки 3-В та 4-В класів школи № 9 м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку