Головна  →  Новини районів  →  3 травня 2017

У навчальних закладах Деснянського району відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

У навчальних закладах Деснянського району відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 24  по 29  квітня  2017 року в навчальних закладах Деснянського району відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Тиждень було проведено з метою продовження формування у дітей та учнівської молоді уявлення про причини виникнення пожежі в побуті та її наслідки; навчання учнів правильно діяти у випадку виникнення пожежі; розвитку навичок самозахисту; виховування розсудливості, почуття відповідальності за свої вчинки.

Протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у закладах освіти були проведені класні години, бесіди, вікторини, конкурси, тренінги, виступи лялькових театрів відповідної тематики; організовані екскурсії для учнів до пожежної частини. Діти взяли активну участь у проведенні усіх заходів: продемонстрували своє бачення проблеми у віршах та малюнках, відповідали на питання вікторин та конкурсів тощо.

Крім того, в усіх навчальних закладах було проведено практичне відпрацювання планів евакуації на випадок надзвичайних ситуацій.

В  дошкільних навчальних закладах  №№ 9, 12, 333, 746 були проведені відкриті заняття  з питань безпеки життєдіяльності.

Заходи, проведені в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, допоможуть  дітям зберегти життя, здоров’я та зорієнтуватися у нестандартній ситуації.

Перейти до спискуВерсiя для друку