Головна  →  Новини  →  23 лютого 2017

Огляд-конкурс хорів та вокальних ансамблів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва

Огляд-конкурс хорів та вокальних ансамблів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва

21 лютого Київським державним будинком художньої та технічної творчості  за підтримки управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на базі Державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва»  був проведений огляд-конкурс хорів та вокальних ансамблів професійно-технічних навчальних закладів міста Києва.

Виховання у учнів професійно-технічних закладів поваги до національної культурної спадщини, виявлення та підтримка творчих здібностей талановитої учнівської молоді – ось основна мета конкурсу.

З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців. 

В огляді взяли участь 16 колективів з 10 навчальних закладів. Учасники конкурсу показали високий патріотичний дух та виконавську майстерність. Яскравим доповненням до виступів учасників були правильно підібрані сценічні костюми. 

Перейти до спискуВерсiя для друку