Головна  →  Новини  →  30 травня 2014

Нагородження переможців і лауреатів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014»

Нагородження переможців і лауреатів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014»

У Київському міському будинку вчителя відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Привітав найкращих освітян голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

«Виявлення і підтримка творчих освітян столиці – одне з основних завдань міської влади. Адже підвищення професійної майстерності та популяризація здобутків педагогічних працівників є запорукою підвищення рівня та удосконалення столичної освіти», – зазначив Володимир Бондаренко.

15 переможців і призерів ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2014» отримали Грамоти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та грошові винагороди від Київської міської державної адміністрації у розмірі: 5 тис. грн. за 1 місце, 3 тис. грн. за ІІ місце, 2 тис. грн. за ІІІ місце.

Також 27 учасників конкурсу отримали Подяку Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Крім того, Київська міська громадська спілка «Освіторія» нагородила переможців і призерів конкурсу цінними подарунками.

Організаторами міського етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2014» виступили Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та Київський міський будинок учителя. 

Перейти до спискуВерсiя для друку