Головна  →  Новини районів  →  11 грудня 2015

Правовий турнір для учнів 10-11 класів. «Мораль і право, право і закон – рушійні сили для життя людини, а їх знання надасть нам правильний тон і розвиток держави України»

10 грудня у спеціалізованій школі № 43  «Грааль» Солом'янського району до  Всесвітнього Дня прав людини   проведено правовий  турнір для учнів 10-11 класів.  «Мораль і право, право і закон – рушійні сили для життя людини, а їх знання надасть нам правильний тон і розвиток держави України», - з такими словами до учасників та вболівальників звернулися ведучі  заходу. Учитель правознавства Бондаренко С.Ю. підготувала цікаві завдання та конкурси. Учні з великим задоволенням показували свої знання  з правознавства.

Найбільше коментарів отримав конкурс «У ролі спікера». Старшокласники ділилися своїми ідеями  на тему: «Як подолати корупцію  в Україні?».  Цікаво було вислухати дитячі пропозиції.         

Протягом Тижня права у школі проведено правові лекторії,  виховні години на правову тематику,  оформлена експозиція «Загальна Декларація прав людини». Старшокласники стали учасниками круглого столу  за участі представників МАН м. Києва на тему: « Вплив засобів масової інформації на формування правової свідомості молоді».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку