Головна  →  Новини  →  15 квітня 2014

Молодіжні і громадські організації та спортивні заклади столиці взяли участь в толоці, що відбулась під гаслом «Чиста столиця починається з мене»

Молодіжні і громадські організації та спортивні заклади столиці взяли участь в толоці, що відбулась під гаслом «Чиста столиця починається з мене»

 

            Управлінням сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та його структурними підрозділами було приведено в належний стан та прибрано підпорядковану територію в Голосіївському районі – Національний комплекс Експоцентр України (ВДНГ), в Дарницькому районі– “Парк Партизанської слави”  в Шевченківському районі - Парк «Нивки», в Дніпровському районі - Парк Перемога.

В загальноміській толоці взяло участь понад 1000 осіб, які прибрали територію площею понад 15 га, де було зібрано та вивезено більш ніж 50 кубів побутового сміття. Крім того, в Парку партизанської слави висаджено близько 100 сіянців сосни.

Варто зазначити, що Всеукраїнською громадською організацією «Зробимо Україну чистою» за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту проведено четверту соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою», де взяло учать понад 600 осіб. Центральною локацією прибирання стала територія Національного комплексу Експоцентр України (ВДНГ). Окрім прибирання всі бажаючі мали можливість взяти участь в екологічних майстер-класах, флешмобі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку