Головна  →  Новини районів  →  25 листопада 2014

Пройшов семінар для керівників та старших медичних сестер дошкільних навчальних закладів

 

          Проведено позачерговий семінар для керівників та старших медичних сестер дошкільних навчальних закладів, шкіл дитячих садків, навчально-виховних комплексів. Тема семінару «Створення необхідних умов для підвищення персональної відповідальності працівників дошкільних навчальних закладів за організацією харчування дітей».

          В роботі семінару взяли участь: начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Н.В., начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації) Чикало О.А., керівники та старші медичні сестри дошкільних навчальних закладів, шкіл дитячих садків, навчально-виховних комплексів.

          Головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації) Чикало О.А у своєму виступі акцентувала увагу на основних пріоритетах організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.Начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В. ще раз підкреслила важливість системного, планового контролю за станом організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

          У формі жвавої співтворчості пройшов обмін досвідом з проблеми. В ході семінару були напрацьовані практичні поради керівникам дошкільних навчальних закладів, спрямовані на покращення роботи з організація харчування дітей.

Перейти до спискуВерсiя для друку