КМДА Київська міська державна адміністрація


25 листопада 2014

Пройшов семінар для керівників та старших медичних сестер дошкільних навчальних закладів

 

          Проведено позачерговий семінар для керівників та старших медичних сестер дошкільних навчальних закладів, шкіл дитячих садків, навчально-виховних комплексів. Тема семінару «Створення необхідних умов для підвищення персональної відповідальності працівників дошкільних навчальних закладів за організацією харчування дітей».

          В роботі семінару взяли участь: начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Н.В., начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації) Чикало О.А., керівники та старші медичні сестри дошкільних навчальних закладів, шкіл дитячих садків, навчально-виховних комплексів.

          Головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації) Чикало О.А у своєму виступі акцентувала увагу на основних пріоритетах організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.Начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В. ще раз підкреслила важливість системного, планового контролю за станом організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

          У формі жвавої співтворчості пройшов обмін досвідом з проблеми. В ході семінару були напрацьовані практичні поради керівникам дошкільних навчальних закладів, спрямовані на покращення роботи з організація харчування дітей.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.