Головна  →  Новини  →  25 березня 2014

Підготовка до проведення у навчальних закладах столиці «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини» розпочинається традиційно у березні

Підготовка до проведення у навчальних закладах столиці «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини» розпочинається традиційно у березні

Підготовка до проведення у навчальних закладах столиці «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини» розпочинається традиційно у березні.

У рамках підготовки 19 березня 2014 року в Києво-Печерському ліцеї «Лідер» № 171 відбулось інструктивно-методичне заняття з теми «Методика проведення Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини». Організатор заняття - управління освіти та управління з питань надзвичайних ситуацій Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за сприяння   районного управління ГУ ДСНС, Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста і районна організація товариства Червоного Хреста.

До занять були залучені начальники цивільного захисту-керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, помічники начальників штабів з цивільного захисту навчальних закладів.

Заняття відбулось під керівництвом  заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації О. Федоренка. План-завдання інструктивно-методичного  заняття  оголосила  начальник  управління  освіти

А. Ратушна.

         Розпочали роботу на першому навчальному місці А. Пікуль - начальник відділу управління з надзвичайних ситуацій та В. Ященко - методист  Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва. Виступаючі ознайомили учасників з нормативною базою по цивільному захисту та запропонували методичні рекомендації з проведення «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини». У спортивній залі ліцею представники районної організації товариства Червоного Хреста спільно з волонтерами навчали практичних вправ по наданню першої долікарської допомоги. По закінченню тренування учасники отримали  від голови районної організації Червоного Хреста Л. Харченко членські білети.

         Завершилось заняття проведенням евакуації учасників навчально-виховного процесу та показовими виступами пожежної служби району.                                                                                 

          

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку