Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2014

Пройшло засідання Школи резерву майбутніх керівників дошкільних навчальних закладів

  16 жовтня 2014 року  на базі дошкільного навчального закладу № 54 Шевченківського району пройшло засідання міської Школи резерву майбутніх керівників дошкільних навчальних закладів.

   Відкрила засідання начальник відділу дошкільної освіти управління освіти Шевченківської РДА Середенко Катерина Михайлівна, яка розповіла про дошкілля району та особливі вимоги батьків до сучасної дошкільної освіти.Керівник дошкільного навчального закладу №54 Ільченко Тамара Сергіївна  розповіла слухачам про актуальність створення благодійних фондів, співпрацю з ними, підготовку звітування перед громадою та висвітлення роботи дитячого садка на сайті; поділилася досвідом створення програми розвитку дошкільного навчального закладу, карткою рейтингової оцінки роботи вихователя та розробленими формами стимулювання педагогічного зростання  вихователів.

  У ході спілкування майбутні керівники отримали відповіді на запитання про організацію харчування дітей,  додаткові освітні послуги, роботу з батьками вихованців тощо. На завершення керівник закладу провела екскурсію дитячим садком та показала територію, де грають і займаються спортом малюки. Слухачі міської Школи резерву були одностайні у своїй думці – дошкільний навчальний заклад № 54 - це сучасний дитячий садок нового покоління.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку