Головна  →  Новини районів  →  13 жовтня 2014

В дошкільних навчальних закладах Святошинського району пройшов місячник з безпеки дорожнього руху

 

 Сучасний стан аварійності та тяжкість наслідків дорожньо–транспортних пригод за участю пішоходів потребують застосування раціональних пріоритетних заходів щодо підвищення безпеки дорожнього руху. Особливу увагу слід звернути на дорожньо–транспортні пригоди, в яких гинуть та травмуються діти. На жаль, проблема дитячого дорожньо–транспортного травматизму і досі залишається актуальною.

     З метою активізації роботи з попередження дитячого травматизму, вивчення, узагальнення і пропаганди кращого досвіду колективів в дошкільних навчальних закладах Святошинського району пройшов місячник «Зелений вогник».

    Пріоритетними в рамках місячника «Зелений вогник» стали заходи по сприянню спільній діяльності працівників ДАІ з управлінням освіти для організації роботи ДНЗ, НВК «ДНЗ-ЗНЗ» та обміну досвідом з попередження дорожньо-транспортного травматизму; активізація роботи педагогічних колективів по залученню батьків до виховання у дітей стійких навичок правильної поведінки на дорогах, у транспорті; вивчення, узагальнення та пропаганда кращого досвіду вихователів дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів, батьків з профілактики дорожньо-транспортного травматизму серед дітей дошкільного віку.

Перейти до спискуВерсiя для друку