Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

"Золота Мрія - 2018"

"Золота Мрія - 2018"

Останні зимові дні 2018 року вихованки відділення гімнастики художньої дитячо-юнацької спортивної школи №18 Деснянського району міста Києва провели в напруженій боротьбі за титул кращої спортсменки турніру " ЗОЛОТА МРІЯ".

Ці змагання традиційно проводяться у Деснянському районі. Символічно, адже нині змагання святкують свій перший вагомий ювілей – 10 років.

Цього року у стінах спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, де проходили змагання, зібралося понад 600 учасників з України, Польщі, Болгарії, Латвії, Литви, Грузії та Молдови.

З вітальним словом до учасниць, тренерів та вболівальників звернувся голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Заболотний. Очільник району побажав кожній спортсменці, щоб змагання стали черговою сходинкою до олімпійських висот.

Вихованки дитячо-юнацької спортивної школи № 18 Деснянського району міста Києва гідно представила столицю та вибороли золоті, срібні та бронзові медалі.

Чемпіонкою у віковій групі 2008 року народження стала Радченко Софія (тренер-викладач Сухобок Олена Вікторівна).

Володарками срібних медалей стали:

  • Кривошеїна Юлія 2011 року народження та Липська Вікторія 2008 року народження (тренер-викладач Наконечна Інна Вадимівна);
  • Мірошніченко Вікторія 2004 року народження          (тренер-викладач Топільська Надія Миколаївна);
  •   Голубенко Владислава 2010 року народження (тренер - викладач Марчишина Юлія Анатоліївна).

Володарками бронзових медалей стали:

  • Мірша Аліша 2010 року народження (тренер-викладач Золотих Катерина Володимирівна);
  • Тірон Поліна 2008 року народження (тренер - викладач Сухобок Олена Вікторівна);
  • Розлач Софія 2011 року народження (тренер - викладач Марчишина Юлія Анатоліївна).

Управління освіти вітає юних спортсменок та їх тренерів з вдалим виступом на чемпіонаті і бажає підкорення олімпійських вершин у майбутньому!

Перейти до спискуВерсiя для друку