Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

Семінар-практикум «Краєзнавча та пошуково-дослідницька робота в умовах формування компетенцій «Нової української школи»

Семінар-практикум «Краєзнавча та пошуково-дослідницька робота в умовах  формування компетенцій «Нової української школи»

16 грудня 2017 року у КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» проведено семінар-практикум «Краєзнавча та пошуково-дослідницька робота в умовах формування компетенцій «Нової української школи». для відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу, педагогів навчальних і позашкільних закладів  освіти м. Києва.

Учасники семінару-практикуму ознайомилися з методичними рекомендаціями: «Формування громадянських компетентностей засобами краєзнавства» та долучилися до майстер-класів, підготовлених керівниками краєзнавчих гуртків і народними майстрами: «Природничі методи в археології», «Читання топографічної карти», «Зональне поширення видів деревостою», «Народні промисли. Ліплення з глини», «Українська революція: 100 років боротьби».

Учні та вихованці закладів столиці, які стали переможцями краєзнавчих конкурсів у ІІ півріччі 2017 року, отримали цінні призи та грамоти.

Кожний із учасників отримав сертифікат семінару-практикуму.

Перейти до спискуВерсiя для друку