Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Збільшення ефективності комунікації шкіл з батьками

Збільшення ефективності комунікації шкіл з батьками

Одним із завдань проекту «Збільшення ефективності комунікації шкіл з батьками» є створення дієвої комунікаційної платформи для обміну досвідом між керівниками-лідерами закладів загальної середньої освіти, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту,  науковцями Інституту післядипломної педагогічної освіти імені Бориса Грінченка.

14 грудня 2017 року в КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» відбувся комунікаційний захід на тему: «Що ж не так з батьківськими зборами?». Учасники жваво обговорювали найрезультативніші методи і способи взаємодії освітян із батьками, зокрема вказали на доцільність проведення індивідуальних бесід батьків з педагогами за попередньою домовленістю.

Глибинне інтерв’ю, анкетування учасників освітнього процесу показово засвідчують, що традиційний формат  батьківських зборів є нецікавим і нерезультативним, натомість круглі столи, тренінги, майстер класи набувають популярності.

Керівники освітніх закладів ініціювали розроблення кейсів «Форми і методи ефективної комунікації школи з батьками» з урахуванням власного досвіду. Після апробації ці рекомендації, на їхню думку, можуть широко використовуватися освітянами міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку