Головна  →  Новини  →  7 грудня 2017

У Солом’янському районі облаштують тренувальну залу з боротьби дзюдо для 200 юних спортсменів

У Солом’янському районі облаштують тренувальну залу з боротьби дзюдо для 200 юних спортсменів

У Солом’янському районі столиці на вул. Преображенській, 17 реконструюють будівлю майстерні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Школа спорту» та облаштують тренувальну залу з боротьби дзюдо. Це дозволить створити належні умови для виховання близько 200 дітей. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Зауважимо, що будівля з приміщеннями шкільних майстерень спеціалізованої школи № 43 тривалий час не використовувались і знаходиться у занедбаному стані. Тому в січні цього року розпорядженням КМДА будівля була передана на баланс комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Школа спорту».

Замовником робіт визначено комунальне підприємство з експлуатації та ремонту житлового фонду «Житло-сервіс». Реконструкція запланована без зміни зовнішніх геометричних розмірів її фундаментів. Усі роботи виконають бюджетним коштом у рамках Програми економічного і соціально розвитку Києва на відповідний рік.

Нагадаємо, що за інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, в столиці щороку збільшується кількість дитячо-юнацьких спортивних шкіл і видатки на них: якщо порівнювати з минулим роком, їхнє фінансування зросло на 25 млн грн і наразі складає майже 107 млн грн. Окрім того, у 2017-му мережа спортивних шкіл поповнилась ще двома закладами. При цьому із 90 ДЮСШ Києва три працюють із дітьми-інвалідами: ДЮСШ «Прометей», ДЮСШ «Шанс» і ДЮСШ «Метеор».

Перейти до спискуВерсiя для друку