Головна  →  Новини  →  23 листопада 2017

Науково-методичних центрів управлінь освіти та голів методичних об’єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни»

Науково-методичних центрів управлінь освіти та голів методичних об’єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни»

   22 листопада 2017 року на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна  відбулася інструктивно-методична нарада для методистів науково-методичних центрів управлінь освіти та голів методичних об’єднань вчителів предмету «Захист Вітчизни».

Нарада розпочалася з покладання квітів до стели загиблим випускникам ліцею. З метою ознайомлення з навчально-матеріальною базою ліцею з допризовної підготовки керівники ліцею підготували цікаву екскурсію по залах музею історії Київського військового ліцею імені Івана Богуна, навчальних кабінетах, стрілецькому тиру, загальновійськовій смузі перешкод.

Після екскурсії учасники зустрілися з начальником Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Героєм України генерал-майором І.В. Гордійчуком, який наголосив на необхідності удосконалення роботи з національно-патріотичного виховання та оборонно-спортивної роботи в навчальних закладах столиці.

Методисти, учителі предмету «Захист Вітчизни», представники військових комісаріатів та громадських організацій обговорили шляхи спільної роботи щодо належної підготовки майбутніх захисників Вітчизни.

Завершилася нарада нагородженням кращих фахівців з допризовної підготовки з нагоди святкування Дня Збройних сил України. 

Перейти до спискуВерсiя для друку