Головна  →  Новини  →  29 вересня 2017

Винахідники Київської МАН взяли участь у Startup Day’n’Nite у Мюнхені

Винахідники Київської МАН взяли участь у Startup Day’n’Nite у Мюнхені

13 вересня ВадимКонцебатаКирилоМартин, вихованці секції робототехніки відділення технічних наук Київської МАН, були запрошені взяти участь у конкурсі стартапів Startup Night у Мюнхені, Німеччина. Змагання відбулося на конференції інвесторів Startup Day’n’Nite (http://startupdaynnite.de/) і було частиною інкубаційної програми від Hubert Burda Media, однієї з найбільших медіа компаній Европи.

17-річні винахідники були відібрані представляти Україну в Burda Bootcamp, лабораторії стартапів Hubert Burda Media, як фіналісти Business Cup Extreme 2017, першого в Україні конкурсу бізнес-ідей та стартапів для екстремальних ситуацій.

Після надихаючих виступів відомих спікерів та інвесторів, молоді винахідники першими робили трихвилинний пітч на англійській мові перед найвідомішими німецькими та міжнародними інвесторами, впевнено відповідали на складні питання журі. З інтересом спостерігали вони за презентаціями інших стартаперів, оскільки були найбільш юними серед них.

Пристрій київських винахідників привернув увагу кількох іноземних інвесторів. Талановиті раціоналізатори одержали потужний зворотній зв'язок для розвитку бізнес-моделі, корисні контакти та  надію на втілення власної ідеї у життя.

Вадим Концеба, студент І курсу НАУ та Кирило Мартин, студент І курсу КНУ імені Тараса Шевченка, випускники спеціалізованої школи №304 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, удосконалюють власний пристрій вже більше трьох років. Це новітній браслет для допомоги знаходження гірськолижників та альпіністів після сходження лавини. Його метою є вимірювання біометричної інформації користувача пристрою та сигналізація до рятувальної команди про небезпеку.

Бажаємо Вадиму та Кирилу успіхів та виходу з власним проектом на міжнародний та український ринки! Заохочуємо майбутніх вихованців відділення технічних наук розробляти інноваційні проекти та сміливо впроваджувати їх у життя на благо суспільству як успішні стартапи!

Перейти до спискуВерсiя для друку