Головна  →  Новини  →  18 вересня 2017

Початок нового навчального року в Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району

Початок нового навчального року в Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району

14 вересня 2017 року Центр творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва радо відкрив двері для вихованців, батьків та гостей  закладу. Очікувана подія відбулася у гостинному дворі Центру творчості  за участю  вихованців Центру.

З привітальними словами звернулася до всіх присутніх з начальник відділу з питань внутрішньої  політики та зв’язків з громадськістю Ірина  Олексіївна Романенко.

До початку свята, дітей та дорослих розважали  культорги  Клеванська Альона та Шейко Надія. Всі присутні  радо брали участь у різноманітних конкурсах та на пам'ять  Центру творчості кожен вихованець залишив намальовану свою творчу долоньку.

Свято нового навчального року розпочалося  блискучою піснею «Барви рідної землі» у виконанні юних талантів вокальної студії «Веселі нотки», керівник Наталія Некрасова. Свої найкращі та запальні  номери гостям подарували ансамбль  бальної хореографії «Лінія танцю» керівник Ірина Дацюк, вихованці  народного  художнього колективу ансамблю естрадно-спортивного танцю “Стелз» хореограф  Олена Савченко,  продемонстрували танок у ритмах сучасного хіп-хопу. Втішили глядачів своїм «неслухняним» виступом зразковий ансамбль сучасного танцю “Едельвейс” керівник Олена Рахуба. Зразковий ансамбль народного  танцю „Викрутаси” керівники  Казакова Єлизавета  та Кузьменко Інна, подарували всім присутнім прекрасний танець «Натхнення гір». Додав динаміки  та яскравості святу виступ вихованців  зразкового художнього колективу шоу-балет "Dance style" керівники  Олександра Вахліовська та  Анна Скопненко. Вихованка студії естрадного вокалу «Консонанс» Валерія Швець є переможницею міжнародного дитячого вокально-хореографічного конкурсу «Крок до успіху» презентувала прекрасну композицію «Віночок». Керівник студії  Людмила Лабенська. Вихованці    гуртка «Шашки та шахи» змагались з керівником  Миколою  Хоменко. Керівник гуртка «Художня кераміка» Тетяна Реутова проводила майстер-клас з гончарних виробів. Вихованець гуртка «Фотожурналістика» Артем Близнюк з професійним фотоапаратом знімав наше свято. Керівник гуртка «Фотожурналістика»  Анастасія Єрмолаєва. Також було організовано виставку дитячих робіт від  керівників гуртків Центру творчості, адже  в цей день одночасно можна побачити все, чим займаються вихованці Центру. Також були  представлені вражаючі витвори науково-технічного та  декоративно-ужиткового відділів. Щоб визначитись із напрямом занять, діти разом з дорослими з великим задоволенням знайомились з роботами вихованців  гуртків Центру.

В  цьому навчальному році у Центрі творчості розпочинає роботу інноваційна науково-технічна система навчання STEAM–лабораторія, де висококваліфіковані спеціалісти  навчатимуть дітей  знаннями і навичками технологічних, наукових напрямів, які дозволяють брати участь у найбільше інноваційних конкурсах і олімпіадах.

І завершилось наше свято блискучим виступом вихованців гуртка картингістів «Веркон» керівник Іван Васильович Рябикін, які продемонстрували всім  присутнім  високу майстерність володінням картингу.

                  Разом ми виховуємо інженерів, конструкторів, винахідників!

Чекаємо на нових вихованців у Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва для подорожі світом творчості та здійснення мрій через наполегливу працю!

Перейти до спискуВерсiя для друку