Головна  →  Новини  →  15 вересня 2017

Свято початку нового навчального року в позашкільному навчальному центрі «Сфера»

Свято початку нового навчального року в позашкільному навчальному центрі «Сфера»

Традиційно, на початку вересня, в Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера» проходить свято, присвячене початку нового навчального року.

На майданчику  біля «Сфери», 8 вересня 2016 року,  зібралось більше 300 мешканців Оболоні -  батьки, діти, бабусі, адже  в цей день одночасно можна побачити все, чим займаються вихованці Центру свій вільний час.

Щоб визначитись із напрямом занять, діти разом з дорослими з великим задоволенням знайомились з роботою гуртків Центру, спостерігали за запусками спортивних моделей, а також приймали участь у майстер-класах.

Свої вміння та високу майстерність продемонстрували вихованці художньо-естетичного напряму – гурток бально-спортивного танцю «Данс-Сфера», гурток сучасного танцю Dream Team та вокальна студія «Глорія».

У святковій програмі прозвучали пісні українських авторів та виконувались танцювальні номери під супровід української музики.

З нагоди початку нового  навчального року дирекція Центру відзначила кращих своїх вихованців. Переможці багатьох  конкурсів, змагань, виставок  отримали цінні подарунки та були нагороджені Грамотами за високі досягнення та активну участь у житті Центру.

Зі сцени прозвучали найкращі вітання та побажання від адміністрації Центру, батьків, вчителів, вихованців. 

Перейти до спискуВерсiя для друку