Головна  →  Новини  →  11 вересня 2017

Початок нового навчального року в Київському Палаці дітей та юнацтва

Початок нового навчального року в  Київському Палаці дітей та юнацтва

9 вересня 2017 року Київський Палац дітей та юнацтва вкотре відкрив свої двері для дітей та молоді столиці

Оновлений і гостинний Палац радо зустрів своїх гуртківців та гостей свята початку навчального року «Open Palace».

До Палацу завітали з теплими привітаннями поважні гості – депутати Київської міської ради, представники партнерських і громадських організацій, батьківської спільноти.

Всі викладачі зі своїми учнями презентували свої найкращі роботи на виставках, майстер-класах, ігрових майданчиках. В цей день гостями Палацу стало понад 5 тисяч юних і дорослих киян.

Були презентовані нові напрями гурткової роботи та профільного навчання: «Архітектура як світогляд», «Льотно-штурманська підготовка англійською мовою», «Практична електроніка», «Менеджмент проектної діяльності», «Соціальна психологія. Практикум комунікації», «Універсальний журналіст», «Візаж та косметологія», «Туристична археологія», «Космічна та авіаційна екологія», «Основи психологічного захисту».

На сцені біля Палацу відбувся концерт «Країна дитячих мрій», на якому виступили найкращі творчі колективи Палацу.

Свято стало резонансною подією Києва, відбулось пряме включення столичного каналу з площі біля Палацу. В соціальних мережах широко розповсюджувалась інформація про захід його безпосередніми учасниками. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій та хвилю натхнення!

Запис до гуртків і колективів Палацу продовжується, чекаємо на всіх охочих!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку