Головна  →  Новини  →  23 червня 2017

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Цікаве життя у таборі «Смайлик» на базі СЗШ № 206 Святошинського району вирує

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Цікаве життя у таборі «Смайлик» на базі СЗШ № 206 Святошинського району вирує

15 червня пройшов ДЕНЬ ПРИРОДИ. До вихованців табору завітали волонтери з лекцією «У гостях в пухнастого» і діти ще раз долучилися до дивовижного світу тварин.

16 червня естафету табірної зміни перехопив ДЕНЬ КРАСИ. У актовій залі пройшов конкурс «Міс Перлина табору». Дівчата-красуні проявили свої таланти: співали, танцювали, читали вірші. А суддями були всі вихованці табору. Перемогу здобула Васильєва Анна,  яка отримала більшість голосів.

Зранку, 19 червня, на шкільне подвір’я почали сходитися не просто діти, а розмальовані, перевдягнені у незвичний одяг табірчани. Адже, саме сьогодні у таборі ДЕНЬ ІНДІАНЦЯ. З голосного вигуку індіанців день розпочався, а закінчився конкурсом на найкращий костюм. Переможці отримали солодкі подарунки.

Радісно і весело 20 червня пройшов ДЕНЬ СМІХУ. Почався з посмішок, продовжився гумористичним квестом, на якому усі намагалися розвеселити один одного, а закінчився нестримним сміхом.

А 21 червня вихованці табору «Смайлик» мали змогу проявити себе як організатори ігор. У рамках проведення ДНЯ ІГОР кожен міг вигадати гру, придумати правила і запросити грати дітей  інших гуртів. Цього дня діти не тільки грали, а ще краще подружилися.

22 червня  - ДЕНЬ СКОРБОТИ. Під час проведення заходу «Пам’яті вічний вогонь» вихованці могли познайомитися з експозицією книжково-ілюстративної виставки «Так починалась війна», а також переглянули кінофільм «Міста-герої України».

Урочисте закриття табірної зміни відбулось 23 червня. Швидко минув час та залишив по собі приємні спогади, багато радості та сміху. І хоча не хочеться розлучатися з новими друзями, не варто сумувати, адже літо не закінчується –канікули тривають !!!

Перейти до спискуВерсiя для друку