Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Останній дзвоник - 2017. ЗНЗ №45 Подільського району

Останній дзвоник - 2017. ЗНЗ №45 Подільського району

26 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський взяв участь у святі Останнього дзвоника в школі № 45. 

Керівник району привітав школярів із закінченням шкільного року, побажав їм гарного, сповненого яскравих вражень, відпочинку під час канікул, а випускникам щедрої долі у дорослому житті.

«Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій», - звернувся до випускників голова райдержадміністрації.

Також він висловив велику подяку вчителям за їх творчу натхнену працю, а батькам школярів - за повсякденні турботи, за віддане дітям тепло своїх сердець.

Керівник району вручив грамоти, подяки та похвальні листи відмінникам навчання та учням, які перемогли у міжнародних, всеукраїнських та міських олімпіадах та конкурсах.

Заступники голови та керівники структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації також привітали учнів, вчителів та батьків зі святом Останнього дзвоника у всіх освітніх закладах Подільського району, не залишивши поза увагою нікого.

Перейти до спискуВерсiя для друку