Головна  →  Новини  →  23 травня 2017

Святкування з нагоди дня заснування хорової капели ветеранів педагогічної праці ККПНЗ “Київський міський будинок учителя”

Святкування з нагоди дня заснування хорової капели ветеранів педагогічної праці ККПНЗ “Київський міський будинок учителя”

22 травня у Будинку учителя відбулися святкування з нагоди дня заснування хорової капели ветеранів педагогічної праці ККПНЗ “Київський міський будинок учителя”.

 Цьому унікальному поважному, колективу вже 88. Уявіть собі, він  створений у далекому 1929 році. Другого такого колективу немає не тільки в місті Києві, а навіть – у Європі. Це люди, які творили історію, а свої уміння  і знання віддавали майбутньому – дітям. Вони несли на своїх  плечах всі жахи війни. Але пісня допомогла їм вижити, витримати, перебороти  всі труднощі і прийти до такого славного ювілею!

 В хоровій капелі – прекрасні люди, багато талановитих співаків, які, незважаючи на вік, усю душу і серце віддають пісні і людям. Найстаршому учаснику 92 роки!

Але й нині вони почуваються потрібними, бо дають благодійні концерти в шпиталях та школах-інтернатах.
А поруч з ними останні 10 років  досвідчений викладач, талановита співачка, керівник гуртка хорової капели ветеранів Світлана Володимирівна Кобюк.

З вітальним словом до ювілярів звернулася директор Будинку учителя Руслана Андріївна Рудковська і вручила колективу почесну грамоту.

Перейти до спискуВерсiя для друку