Головна  →  Новини районів  →  23 травня 2017

Проведено туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна»

Проведено туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна»

 На території Пуща – Водицького лісництва було проведено туристсько – краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна», присвячений Дню памʼяті та примирення.

Учасниками заходу стали 26 команд з 23 загальноосвітніх навчальних закладів району (всього 407  учасників).

         Організаторами заходу виступили управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та позашкільний навчальний заклад Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва за сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Програмою зльоту було передбачено проведення змагань та конкурсної програми. Так, команди-учасниці подолали дистанції «Комбінована естафета» та «Туристсько-краєзнавчий похід», а також взяли участь у конкурсі «Розумники» (тема «Моя Батьківщина - Україна»),  конкурсі фотографій «Україна в обʼєктиві» та конкурсі української патріотичної пісні «З Україною в серці». Всі охочі мали можливість опанувати нетрадиційні техніки виконання малюнку на майстер-класах, що проходили на галявині.

    На зліт завітали:

-         начальник управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна;

-         начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  Образцов Олександр Валентинович;

-         заступник командира Київської служби порятунку Крижанівський Максим Вікторович.

За підсумками програми зльоту було нагороджено переможців та призерів окремих змагань та конкурсної програми, а також визначено переможців у загальнокомандному заліку. 

Перейти до спискуВерсiя для друку