Головна  →  Новини  →  24 квітня 2017

Відбувся заключний етап Фестивалю веселих та кмітливих юних пожежних

Відбувся заключний етап Фестивалю веселих та кмітливих юних пожежних

У  місті Києві  18, 19, 20 квітня відбувся зональний тур Фестивалю веселих та кмітливих юних пожежних. Тринадцять команд під назвами: «Кураж» гімназії № 179 (Голосіївський район), «Нове покоління» гімназії № 267, «Авіатор» ЗНЗ № 127 (Дарницький район),  «Агонь» ЗНЗ № 23 (Деснянський район), «Грім» ЗНЗ № 265 (Дніпровський район),   «Гідранти» ліцею № 157 (Оболонський район), «Спалах» ЗНЗ № 78, «Діти брандспойту» ЗНЗ № 80 (Печерський район), «Ураган» ЗНЗ № 93, «Янголи Подолу» ЗНЗ  № 114 (Подільський район), «Банзай» Київської гімназії східних мов № 1 (Святошинський район), «Вогнеборці», ЗНЗ № 173 (Солом’янський район), «Гідрант»  ЗНЗ № 175 (Шевченківський район) боролися за можливість представляти свою команду на міському Фестивалі.

На початку заходу ведучі привітали глядачів та членів журі, побажавши вдалих виступів усім командам. Фестиваль розпочався з конкурсу «Візитка», де учасники в грайливій формі по черзі представляли свої команди. Наступний конкурс - «Авторська пісня», де діти передали свої емоції через власні авторські композиції, в яких оспівували пожежно-рятувальну службу та героїчні будні вогнеборців. Під час останнього конкурсу – «Домашнє завдання», хлопці та дівчата продемонстрували найкращі номери та жарти, в яких розкрили основні питання безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки. Аби справити на журі краще враження, усі команди використовували яскраві декорації та гарний музичний супровід.

Не дивлячись на запеклу боротьбу, між командами були досить дружні відносини. Глядачі однаково підтримували усіх учасників, що створювало сприятливу атмосферу як для членів журі, так і для команд-учасниць. Журі довелося не легко у визначенні переможців, але перемогти мали лише три  команди. Отже, у завзятій боротьбі у фінал вийшли  «Гідранти» ліцею № 157 (Оболонський район), «Агонь» ЗНЗ № 23 (Деснянський район), «Банзай» Київської гімназії східних мов № 1 (Святошинський район).

Завдяки яскравим виступам команд, усі присутні отримали шквал позитивних емоцій та гарний настрій на весь день. Тож, побажаємо переможцям усіх трьох зональних етапів наснаги у боротьбі за перше місце на міському етапі XVIII фестивалю КВК юних пожежних ім. Л.П. Телятнікова, який відбудеться у травні.

Перейти до спискуВерсiя для друку