Головна  →  Новини  →  25 липня 2014

Вітання з ювілеєм Войцехівському Михайлу Федоровичу

Вельмишановний Михайле Федоровичу!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! 55 років – красива дата, адже вона символізує зрілу молодість і житейську мудрість. Тож бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, якою Вас наділила плодюча на таланти і просто гарних людей черкаська земля!

Ви багато років віддаєте свої знання й досвід розбудові київської освіти. Повірте, Вас знає й шанує вся столична освітянська й наукова громада, адже Ви своєю невтомною працею удосконалюєте систему навчання, своїм людським теплом згуртовуєте великий колектив Інституту післядипломної педагогічної освіти, без якого розвиток педагогічної справи в Києві та й у всій Україні нині важко уявити. Тому від себе особисто і від усієї освітянської громади столиці бажаю вам натхнення, нових наукових досягнень і реалізації Ваших найсміливіших творчих задумів!

Важливо, що у Вас гармонійно поєднано професіоналізм і людяність. Саме таких, як Ви, називають людиною з великої літери, бо такі особистості здатні бути переконливими навіть для безнадійних скептиків,  цікавими для самовпевнених, а ще – бути зразком для тих, хто прагне висоти! Бажаю Вам і далі високо нести ім’я Гуманіста, Ученого і Вчителя!

У цей прекрасний день зичу Вам душевної рівноваги, родинного затишку, світлого й мирного неба над головою. Хай Вас оточують тільки добрі люди! Хай Ваш дім оминає лихо, а відвідують – віра, надія і любов! І хай зозуля кує вам довгі-довгі роки життя, добробуту і процвітання!

 

З глибокою повагою – Олена Фіданян,
директор Департаменту освіти і науки,
молоді і спорту КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку