Головна  →  Новини районів  →  28 лютого 2017

Конкурс-виставка юних дизайнерів «Перлинка - 2017»

Конкурс-виставка юних дизайнерів «Перлинка - 2017»

З 06 по 23 лютого 2017 року вже другий рік поспіль у виставковому залі Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва проходив районний конкурс-виставка юних дизайнерів «Перлинка - 2017».

Метою заходу стало залучення учнів середніх і старших класів та вихованців гуртків до практичної діяльності з ефективного використання вторинних ресурсів, виховання екологічної культури поводження з відходами та ціннісного ставлення до сучасних проблем забруднення довкілля.

Цьогорічна конкурсна експозиція була представлена двома номінаціями: «Сувеніри» та «Жіночі прикраси»  за двома віковими групами: учні  5-8-х та 9-11-х класів. На конкурсі були представлені поробки із вторинних матеріалів в індивідуальному та колективному виконанні.

Слід відмітити високий рівень виконання робіт та широкий спектр використаних матеріалів, як натуральних, так і синтетичних. Юні дизайнери показали, що маючи бажання та фантазію з «непотрібних», на перший погляд, речей можна зробити якісну, сучасну та модну прикрасу. Наприклад «Подарунки до маминого свята». 

Журі оцінило роботи конкурсантів і визначило переможців.

Номінація «Сувеніри»:

  • І місце серед індивідуальних робіт: Михайлюк Вікторія (5-А клас, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 277), Трунова Валерія (11 клас, школа І-ІІІ ступенів № 212),  Мельник Катерина (гурток «Ладонька», керівник Вайтюшенко Л.І.) і колективна робота вихованців гуртка «Мальви» (керівник Харитонова Н.В.);
  • ІІ місце серед індивідуальних робіт: Верещак Анна (6-А клас, школа І-ІІІ ступенів № 218), Палієнко Вікторія (11 клас, школа № 292), Юрко Анастасія (гурток «Чарівний клубок», керівник Волківська В.П.) та робота у виконання вихованців гуртка «Креативне рукоділля»  (керівник гуртка Тимошенко Н.І.);
  • ІІІ місце в індивідуальному виконанні: Войтенко Ярослава (6-А клас, школа І-ІІІ ступенів № 218), Жук Дар’я  (6-А клас, школа І-ІІІ ступенів № 218) та колективна робота гуртківців «Дивоколо» (керівник гуртка Чебуніна Є. О.).

Номінація «Жіночі прикраси»

  • І, ІІ та ІІІ місце в індивідуальному виконанні посіли роботи учениць старших класів школи І - ІІІ ступенів № 218, а саме: Смоляр Поліни, Орловської Тетяни та Кліпової Лідії (відповідно);
  • місця за роботи в індивідуальному виконанні (середній шкільний вік): Молодик Вероніка – І та ІІ - Прошинська Олександра (гурток «Ладонька») і ІІІ – Голіцина Світлана (7-А клас, школа І-ІІІ ступенів № 212);
  • прикраси для мами у колективному виконанні: І місце - учні 6-В класу школи І - ІІІ ступенів № 119 та ІІ місце - учні 6-А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 277.

Подяками за активну участь відзначені юні дизайнери школи І - ІІІ ступенів № 263 та гімназії № 283 ІІ - ІІІ ступенів. 

Загалом до участі в районному конкурсі-виставці юних дизайнерів «Перлинка - 2017» надійшло 58 поробок, більше 80-ти дітей стали його учасниками.  

Вітаємо переможців та всіх конкурсантів! Бажаємо успіхів у навчанні та благородній справі захисту довкілля!

Перейти до спискуВерсiя для друку