Головна  →  Новини  →  26 грудня 2016

Зимовий навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Києва - 2016

Зимовий навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Києва - 2016

З 24 по 28 грудня 2016 року за сприяння Київської міської влади відновлено зимовий навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів столиці. 130 найталановитіших  сташокласників, лідерів учнівського самоврядування столиці та юних журналістів ІТА «Юн-прес», беруть участь у зимовому зборі у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва «Нам Україна вище над усе!», що проходить у позаміському дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зміна» (Київська область, Бородянський район, село Пилиповичі).   

Лідерство – це неймовірна сторінка із життя кожного представника учнівського самоврядування столиці. Поєднуючи відпочинок із насиченою  програмою, лідери та юні журналісти цьогорічний збір проводять за екскурсіями, майстер-класами у школі юного журналіста і бізнес тренінгами, творчими й інтелектуальними конкурсами та спілкуванням з однолітками.

 Кожен учасник збору має чудову можливість реалізувати себе в тому, у чому найбільше здібний.

Активно працює прес-центр збору, роботу якого забезпечують представники інформаційно-творчого агентства «Юн-прес». На сайті Департаменту та на сторінках Фейсбуку можна прочитати репортажі з місця подій, гарячі новини збору, інтерв ' ю з цікавими людьми.

Ці чудові новорічні дні, проведені у колі друзів, стануть справжньою казкою для юнаків та дівчат столиці, які повернуться додому сповнені незабутніх вражень, нових ідей, яскравих спогадів та нестримною енергією для подальшої активної роботи в лідерстві.  

Перейти до спискуВерсiя для друку