Головна  →  Новини  →  29 червня 2016

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам з приводу передчасної смерті Косенко Олександра Юрійовича, директора Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва!

Серце великого життєлюба перестало битися 27 червня 2016 року. Воно було віддане людям, які його оточували!

Свою трудову діяльність Олександр Юрійович розпочав у 1975 році у Київському інженерно-будівельному інституті, в якому він і навчався.

З 1978 по 1980 рр. був заступником командира роти у військовій частині.

Подальший життєвий шлях Олександра Юрійовича Косенка  міцно пов’язаний із Залізничним (Солом’янським) районом, де він працював з 1980 року.

З 1988 року Олександр Юрійович розпочав свою педагогічну діяльність директором міжшкільного навчально-виробничого комбінату Залізничного району.

 

 З 1996 року очолив Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва, де створив сучасні умови для навчання та виховання старшокласників та міцну  матеріально-технічну базу для проведення занять з трудового навчання та технічної творчості молоді.

Він проявляв принциповість та компетентність у розв’язанні проблем, був надзвичайно відповідальним, завжди дбав про добробут трудового колективу, користувався заслуженим авторитетом та повагою серед колег, керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Ми  запам’ятаємо Олександра Юрійовича, як чудового організатора, вимогливого та творчого керівника, який зумів  створити  колектив однодумців, що постійно знаходився у творчому пошуку.     

Світла пам’ять про Олександра Юрійовича Косенка  зігріватиме душу кожного, хто мав щастя навчатися, працювати, спілкуватися з непересічною постаттю і  Людиною з «великої літери».

Олександр Юрійович   був щасливим чоловіком, батьком, дідусем.  Розуміємо гіркоту втрати усіх,  хто знав, любив і поважав Олександра Юрійовича. Висловлюємо щирі співчуття родині, поділяючи  горе.      

 Вічна Пам'ять!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку