Головна  →  Новини районів  →  29 червня 2016

Свята з нагоди закриття зміни літа 2016 року в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Деснянського району міста Києва

Свята з нагоди закриття  зміни літа 2016 року  в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Деснянського району міста Києва

24 червня 2016 року в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Деснянського району міста Києва відбулися свята з нагоди закриття табірної зміни літа 2016 року.

Протягом червня в пришкільних таборах Деснянського району міста Києва відпочила 731 дитина. До програми таборів було включено як розважальні заходи, так і інформаційно-виховні. Хлопчики та дівчатка відвідували музеї, розважальні центри, вистави, прослуховували пізнавальні лекції, брали участь у квестах та вікторинах.

В концертних програмах закриття зміни таборів відпочинку взяли участь професійні актори та аніматори.

Словами вдячності звернулися діти та батьки до вихователів, керівників гуртків, спортивних та музичних керівників за дбайливе ставлення до дітей та професійне відношення до своїх обов’язків. Не забули і працівників їдалень, і технічний персонал.

Малечі Деснянського району запам’ятається яскраве свято закриття клубу відпочинку «Острів скарбів» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва.

Свята з нагоди закриття зміни в дитячих таборах відпочинку та клубі «Острів скарбів» надовго залишаться в серцях дітей та дорослих.

Перейти до спискуВерсiя для друку