Головна  →  Новини  →  30 травня 2014

Привітання голови КМДА Володимира Бондаренка зі Святом останнього дзвоника

Привітання голови КМДА Володимира Бондаренка зі Святом останнього дзвоника

Дорогі учні та вчителі!

Щиро вітаю вас із завершенням навчального року!

Позаду залишилися заняття, перерви, а попереду – канікули – сонячна й радісна пора. Бажаю вам добре відпочити, набратися позитивних емоцій, аби з новими силами повернутися до школи й продовжити навчання.

У школі з вами завжди поруч педагоги, які щедро діляться своїми знаннями, досвідом і душевним теплом. Тож подаруйте їм цього світлого дня найтепліші слова вдячності, адже для вчителів ваша любов є чи не найвищою нагородою!

Дорогі випускники, для вас сьогодні востаннє пролунає шкільний дзвоник, тому це свято й урочисте, і певною мірою сумне, адже як важко покидати свою шкільну родину, з якою пов’язані одні з найкращих сторінок вашого життя. Хай знання, здобуті в школі, допоможуть вам успішно пройти зовнішнє незалежне тестування і вступити до університету. Бажаю вам знайти в собі нові таланти й творчо реалізувати себе. Хай вам у дорослому житті усміхається фортуна, високо несіть горде ім’я киянина, любіть своє рідне місто й примножуйте його славу.

Бажаю любові, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії й мирного неба над головою!

 

З повагою

 

голова Київської міської
державної адміністрації                                                                              Володимир Бондаренко

Перейти до спискуВерсiя для друку