Головна  →  Новини районів  →  30 травня 2016

«Весняний калейдоскоп» у Палаці дитячої та юнацької творчості Солом'янського району

«Весняний калейдоскоп» у Палаці дитячої та юнацької творчості Солом'янського району

Наприкінці травня до Дня Києва  у Палаці дитячої та юнацької творчості  проходить «Весняний калейдоскоп».  Під такою назвою проходять свята для гостей і батьків,  чиї діти займаються в гуртках Палацу.

Усі творчі колективи несхожі між собою, кожен має свою родзинку, і їх звітні концерти відрізнялися настроєм, атмосферою і тематикою.

Першими 18 травня  до «Музею танцю» запросили глядачів вихованці зразкового художнього колективу ансамблю спортивного бального танцю «Ритми юності». Нікого не залишив байдужим яскравий виступ юних виконавців.

24 травня усіх запросив у казку колектив хореографічних мініатюр «Золотий  ключик». Гарного настрою маленьким танцюристам і усім присутнім додали юні артисти з гуртка «Ведучі шоу-програм і свят». Виступ «Золотого ключика» - це справжня подорож у країну дитинства.

Народний художній колектив ансамбль класичного танцю «Дивертисмент» подарував своїм  шанувальникам весняне свято витончених танців і класичної музики.

Вечір позитиву і гарного настрою усім присутнім подарував народний художній колектив ансамбль ритм-балет «Пірует». Цей концерт став незабутнім для 26 дівчат, що отримали свідоцтва про позашкільну освіту. У цьому році це рекордна кількість випускниць у творчих колективах Палацу.

Подарували свою майстерність вихованці народного художнього колективу оркестру духових інструментів «Ліра».

До творчого звіту народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Веселка» з піднесенням та відповідальністю готувались не тільки вихованці, а і їх матусі, які традиційно дарують свій виступ глядачам.

Приємно зазначити, що всі колективи працюють над поновленням репертуару і у концертах було багато прем’єрних  показів.

Закінчується навчальний рік. На дітей чекають канікули. А педагоги вже мріють про нові номери, щоб зробити наступний «Весняний калейдоскоп» ще яскравішим.

Перейти до спискуВерсiя для друку