Головна  →  Новини районів  →  24 травня 2016

Відзначення Дня Європи у навчальних закладах Деснянського району.

Відзначення Дня Європи у навчальних закладах Деснянського району.

У  травневі дні відзначається  День Європи. Вже стало також гарною традицією святкувати День Європи  i в навчальних закладах Деснянського району.

Протягом травня в школах були проведені виставки малюнків та буклетів «Подорож столицями Європи»,  «Європа очима дітей», «Ми подорожуємо Європою», лекції та круглі столи на тему «День Європи», флеш-моби «Парад Європейських країн», «Парад прапорів», виховні години, мета яких – утвердження спільних культурних цінностей, пропаганда миру і толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

18 травня 2016 року на базі навчально – виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІ ступенів з поглибленим вивченням природничих наук – ліцей № 293» Деснянського району міста Києва було проведено районний фестиваль «Подорож  країнами  Європи».

Учасники фестивалю здійснили віртуальну подорож по меридіанах і паралелях різних країн Європи, побачили її розмаїття та зрозуміли, що найбільша цінність кожної країни – це її народ, який створює історію, культуру країни, збагачує її, береже надбання минулих поколінь. А ще зрозуміли, що треба берегти мир.

І нехай у світі панує тепло і щирі стосунки між людьми, злагода і мир.

Перейти до спискуВерсiя для друку