Головна  →  Новини  →  18 травня 2016

Гала-концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів міста Києва «На крилах творчості. Україна – це ми!»

Гала-концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів міста Києва «На крилах творчості. Україна – це ми!»

17 травня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся концерт дитячих художніх колективів навчальних закладів міста Києва «На крилах творчості. Україна – це ми!» у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси».

Перший заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Вікторія Челомбітько привітала учасників концерту та вручила дипломи Гран-прі у номінаціях «Хореографічне мистецтво», «Вокально-музичне виконавство», «Циркове мистецтво», «Театральне мистецтво», «Театр моди» за підсумками міського фестивалю-конкурсу в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» навчальних закладів міста Києва.

Учасників Гала-концерту привітали директор Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України Геннадій Шкура та голова комісії з питань освіти і науки Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Катерина Шестакова.

Концерт став яскравим фінальним завершенням міського фестивалю-конкурсу. 219 колективів із 39 позашкільних та 45 загальноосвітніх навчальних закладів столиці брали участь у фестивалі, 199 колективів стали призерами, з них 11 отримали Гран-прі.

У Київському Палаці дітей та юнацтва покажуть свою майстерність 30 художніх колективів та окремих виконавців, 1200 учасників художньої творчості віком від 6 до 18 років.

У заході взяли участь представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), начальники районних управлінь освіти, представники учнівської, педагогічної та батьківської громадськості навчальних закладів міста. Загалом 2000 осіб.

Перейти до спискуВерсiя для друку