Головна  →  Новини районів  →  27 квітня 2016

У подорож регіонами України відправились дошкільнята дошкільного навчального закладу № 532 Святошинського району.

У подорож регіонами України відправились дошкільнята дошкільного навчального закладу № 532 Святошинського району.

Рідний край починається від батьківського порогу, стежини, тополі, з барвінку, який ніжно стелиться в садочку. З самого дитинства прививається почуття патріотизму Батьківщині, бажання знати своє минуле, закладаються основи національної свідомості.

Одним із основних завдань у роботі дошкільних навчальних закладів Святошинського району міста Києва визначено патріотичне виховання дітей.

В дошкільному навчальному закладі № 532 «Країна дитинства» пройшов тематичний конкурс «Подорож регіонами України».

Головна ідея конкурсу - виховання любові до рідної Батьківщини, розширення уявлення про історичну та культурну спадщину свого народу.

Під час виступу вихованцями груп було представлено одинадцять регіонів України - Поділля, Бессарабія, Полісся, Галичина, Буковина, Слобожанщина, Гуцульщина, Опілля, Бойківщина, Буковина, Лемківщина, Покуття.

Кожна група, поринувши в історичне минуле, мала можливість дослідити та представити свій регіон, а саме: особливості національного костюму, ремесла, флори та фауни, фольклору, національну страву.

Добрі, щирі обличчя дітей та педагогів, їх посмішки, дружні аплодисменти викликали у всіх учасників конкурсу бажання нових зустрічей.

Перейти до спискуВерсiя для друку