Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

У вересні в Печерському районі після капремонту відкриється оновлений дитсадок – Ганна Старостенко

У вересні в Печерському районі після капремонту відкриється оновлений дитсадок – Ганна Старостенко

На початку вересня у Печерському районі столиці відкриється оновлений дитячий садок № 720, розрахований на 4 групи з інклюзивною формою навчання. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час перевірки ремонтних робіт у закладі.

«Цей дитсадок був побудований у 1962 році і вже майже 10 років не використовувався за своїм призначенням. Розуміючи потребу району в нових місцях для дошкільнят, минулого року місто виділило кошти на проведення капітального ремонту закладу. Після завершення робіт він буде розрахований на 4 групи потужністю 50 місць», – зазначила вона.

За словами Ганни Старостенко, у рамках реконструкції будівлі та приміщення дитячого садочку, було проведено  ремонт і підсилення фундаменту, утеплення фасаду, заміна вікон, утеплення і ремонт покрівлі, оновлення інженерних споруд, ремонт підвалу, благоустрій території.

«Усі роботи відбуваються з урахуванням енергоефективних технологій – встановлюється енергозберігаюче освітлення, вмонтовано модульний тепловий пункт, який регулюватиме температуру в приміщенні відповідно до погодних умов. Крім того, дитсадок буде обладнано пандусами, перилами та іншими умовами, необхідними для забезпечення безбар’єрного середовища», – сказала  вона.

Зазначимо, що на капітальний ремонт дошкільного навчального закладу № 720 у 2015 році було виділено більше 10 млн грн. Для завершення ремонтних робіт та закупівлю меблів, облаштування харчоблоку, спортивного та ігрового майданчику потрібно ще близько 600 тис. грн.

«Маємо надію, що на найближчій сесії депутати Київради ухвалять рішення щодо змін до бюджету Києва та виділення необхідних коштів», – додала Ганна Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку