Головна  →  Новини  →  9 лютого 2016

В гімназії «Міленіум» № 318 м. Києва до Дня Соборності України було відкрито фотовиставку та виставку книг і дитячих малюнків у бібліотеці

В гімназії «Міленіум» № 318 м. Києва  до Дня Соборності України було відкрито фотовиставку та виставку книг і дитячих малюнків у бібліотеці

У центрі фотовиставки розміщені бойові прапори з Дебальцева та Іловайська, які урочисто передав гімназії командир І роти І взводу 12-го батальйону територіальної оборони м. Києва, учасник АТО, випускник гімназії ДЕМУРА  Андрій Юрійович.

За підтримки батьків та вчителів на початку навчального року учні відправили канцтовари та шкільне приладдя для дітей с. Кримське Слов’яносербського району Луганської області. Напередодні новорічних свят гімназисти провели акцію по збору  макулатури, а за виручені кошти придбали продукти харчування для воїнів АТО та канцтовари  для дітей навчальних та дошкільних закладів селищ Новобахмутівка й Новоселівка та смт. Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області.  Акція «Подаруй хвилину щастя в Новорічне свято» допомогла дітям, які наразі перебувають у зоні АТО, отримати   новорічні прикраси, маскарадні костюми, солодощі, новорічні подарунки, тощо.

Наш навчальний заклад тісно співпрацює зпредставниками волонтерського руху «Україна волонтерська. Країна справжніх» в особі Олени ФЕДЮРКО та Анатолія ОПАНАСЮКА й саме вони передали гімназистам листи подяки та малюнки від наших нових маленьких друзів. 

Для підтримки солдат у тяжкі часи нелегкої служби учні гімназії подарували тепло своїх маленьких долоньок.  Також діти передали нашим захисникам продукти харчування  та теплий одяг. Учні зв’язали обереги для солдат і зробили ляльки-мотанки, щоб вони оберігали їх від усякого лиха. З такою вірою дітей ніякий ворог не страшний.

За останні два роки Україна стала іншою, вона змінюється. Якою ж наша країна буде завтра - залежить  від кожного з нас. Про це варто згадувати щодня - виховуючи дітей, займаючись своєю справою та плануючи свій вибір на завтра. А в це свято Дня Соборності хочеться, щоб Україна була в думках та серці кожного з нас.

Перейти до спискуВерсiя для друку