Головна  →  Новини  →  8 лютого 2016

Педрада «Стратегія розвитку школи 2016-2020 рр.»

Педагогічний колектив  школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва 03 лютого 2016 року зібрався для створення стратегії розвитку закладу на  2016-2020 рр. Працюючи в групах, ми спробували оцінити сучасний стан навчально-виховного процесу та матеріально-технічну базу школи, проаналізували сильні та слабкі сторони та визначили, які є зовнішні ризики для плідної праці та які можливості ми ще не використовуємо для нашого розвитку. 

Марк Твен  зазначав: «Хто не знає, куди направляється, дуже дивується, коли потрапляє не туди». Реалії сьогодення змушують нас руйнувати стереотипи та мислити по-новому. Той, хто хоче вистояти у складних політичних та економічних умова і, більше того, розвивати свою школу, повинен чітко усвідомлювати, куди він рухається.  Ідею, логічну конструкцію бажаного майбутнього ми намагалися сформулювати у візії школи. І для цього спробували уявити, якою буде школа № 8 у 2020 році. Ідеї, які запропонували наші вчителі були різноманітними, креативними та оригінальні.

Найскладнішим  виявилося запропонувати конкретні заходи, якими будемо досягати нашого ідеалу.

Творча група у складі директора Осадчої Т.В., психолога Партеки Л.В., соціального педагога Дубовенко М.П., вчителів  Каліченка О.П., Димань І.В.,  Ричок Т.О., Срібної О.Є., Остролуцької Т.В., Шевченко Л.В., Кондратенко Б.В., Хабіч Ю.О., Коргун Д.В. опрацює матеріали педради та розмістить на сайті школи для обговорення батьківською та учнівською громадою.

Перейти до спискуВерсiя для друку