Головна  →  Новини районів  →  22 грудня 2015

У ДНЗ №193 проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

У ДНЗ №193 проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

З метою попередження нещасних випадків під час навчально-виховного процесу з 14 по 20 грудня 2015 року в ДНЗ №193 проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності». Одним із запланованих заходів 16 грудня проведена розвага  з пожежниками – рятівниками  25-ї пожежної частини, яка знаходиться в Оболонському районі.

Під час розваги діти отримали цікаву і корисну інформацію від рятівників з пожежної частини,  мали можливість роздивитись і доторкнутись до одягу пожежників, потримати в руках відповідні інструменти. Під час розваги дітлахи продемонстрували гостям  свої знання, вміння і навички, спритність, швидкість, кмітливість.

В деяких естафетах рятівники також приймали участь і підтримували дітей. Наприклад, в естафеті «Збудуй огорожу для вогнища» пожежники будували  огорожу з допомогою цеглинок LEGO DUPLO.

Велике задоволення вихованці отримали від подарунків. Пожежники подарували дітям  справжні пожежні каски.

І це ще не все. Найголовнішим сюрпризом для малят (і для батьків ) була справжнісінька пожежна машина, на якій приїхали гості до дітей прямо на територію ДНЗ.  Захопленню дітей не було меж!  Вони розглядали машину, торкались, навіть змогли посидіти в кабіні машини.   Завдяки такому заходу поглибилися знання з протипожежної безпеки не тільки у вихованців ДНЗ, а також у їхніх батьків.

Перейти до спискуВерсiя для друку