Головна  →  Новини районів  →  11 грудня 2015

Тиждень права у середній загальноосвітній школі №54 Солом'янського району

Тиждень права у середній загальноосвітній школі №54 Солом'янського району

У середній загальноосвітній школі №54 Солом'янського району м. Києва з 07 грудня по 11 грудня 2015 року було проведено Тиждень права, присвячений Всеукраїнському тижню права.

Тиждень був надзвичайно насиченим різноманітними заходами. Учні молодшої школи брали участь у конкурсі малюнків «Я маю право…».

Учнівське самоврядування організувало конкурс соціальної реклами «Основні права, свободи та обов’язки громадянина України». Класні керівники та класоводи провели виховні бесіди, диспути та круглі столи на теми: «Твої норми поведінки» - 1-4 класи, «Конвенція ООН про права дитини. Потрібно знати» - 5-8 класи, «Наслідки злочину для особи та суспільства» - 9-11 класи.

Надзвичайно цікавим було засідання юридичної вітальні на базі правового гуртка «Феміда» на тему: «Бережи мене, мій Законе», у ході якого учні проявили обізнаність щодо своїх прав та обов’язків та свідоме ставлення до них.

Незабутнє враження на учнів справили запрошені представники
БО «Червоний Хрест», Міжнародного жіночого правозахисного центру
«Ла Страда Україна», Міського центру здоров’я.

Також учні 10-11 класів відвідали засідання круглого столу «Шляхи вдосконалення кримінального законодавства України (14 років чинності КК України)» на базі Навчально-наукового Юридичного інституту НАУ.

Відгуки опитаних учнів про Тиждень права позитивні, вони із захопленням ділилися приємними враженнями. Школярі зрозуміли, що несуть відповідальність за своє життя та вчинки.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку